Să (NU) călătorim cu Blue Air

Astăzi vă povestesc despre compania Blue Air, care lasă de dorit. Compania este administrată de Gheorghe Răcaru, CEO din anul 2004, data lansării. Flota este compusă din avioane Boeing, în număr de 29.

Revenind la subiect, compania lasă de dorit clienților. Nu sunt singurul de această părere, mai sunt mulți care afirmă acest lucru. La sfârșitul articolului voi lăsa câteva filmări, în care se pot observa caracteristicile companiei. Spre exemplu, unor persoane li s-au spart, de către un angajat al liniei aeriene, roțile geamantanului, din motiv că depășea cu câțiva centimentri limita. Imaginile din acest caz au fost filmate de un italian, în aeroportul din Otopeni.

Trecem la următorul caz, al unei doamne ce trebuia să plece în Liverpool, de la aeroportul Henri Coandă. Ea explică faptul că nu a fost primită în avion, din motive de overbooking. A așteptat la poartă pentru un loc, dar se pare că până la urmă tot nu a avut loc. A fost trimisă la Lost&Found, adică Pierdut și Găsit.

” – M-au trimis acolo, dar eu nu am pierdut nimic, decât timp, bani și alte alte. Eu înțeleg că ăștia de la Blue Air își pierd des capul, dar nu e cazul meu!”

Povestea a tot continuat, iar bagajul a ajuns după câteva zile acasă. I s-a promis un bilet spre Londra, vineri, cu escală 20h. Mai departe își va continua drumul singură.

Pentru alte companii, sau continuarea cu Blue Air, informați-mă !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s